szerda, augusztus 28, 2013

I can't take my mind off of you

Sok idő kellett, mire eddig a pontig jutottam, de most olyan furcsa minden. Napok óta azon tűnődöm, hogyan változtathatnék a dolgokon. Próbálom azokat az ötleteket a valóságban elképzelni, amiket tanácsként kaptam fontos emberektől - és a szívem szakad meg. Belegondolok és fizikailag fáj. A baj csak az, hogy a jelen állapot is, csak szenvedek. Hánykolódok össze-vissza és nem tudok meghozni egy szimpla döntést. Az lenne a "legegyszerűbb", ha nem beszélnék Vele többet. Egyszerűen csak kihagynám az elkövetkező életemből... De erre még mindig képtelen vagyok. 
Nagyon önző vagyok. A saját boldogságom lebegett eddig csak a szemem előtt. Csak néha gondoltam bele, hogy miket szeretne Ő. 
Tudom, mit érez. Irántam. Iránta. És tudom, mit érzek én Őiránta. A probléma ott leledzik, hogy mindketten ugyan azt érezzük, csak nem kölcsönösen. Mikor erre gondolok még nagyobb a fájdalom bennem, mert tudom, hogy Ő is ilyesmit érezhet és azt akarom, hogy ne érezze. Legyen boldog. Ha kell, végignézem, ahogy újra szerelmes lesz valakibe, csak hadd legyen boldog. Szeretném szorosan magamhoz ölelni és elmondani neki, hogy ne féljen, mert elmúlik és sokkal jobb lesz és szép lesz újra minden. Visszakaphatja, amit elvesztett. Ezzel nyugtatom saját magamat is. De nem tudnék hazudni Neki. Mi van, ha ez már örökké így marad?

hétfő, augusztus 26, 2013

Esti mese Tominak. Szép álmokat!

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kis panda. Ez a kis panda más volt, mint a többiek. A színek fordítva voltak rajta! Ahol feketének kellett volna lennie, ott fehér volt; ahol pedig fehérnek, ott az éj sötétsége látszott csak puha bundáján. Emiatt nagyon szomorú volt mindig, mert a többi kicsi panda nem szeretett vele játszani. Azt mondták, hogy fura és hogy nem is igazi panda. Nagyon sokat sírt emiatt a kicsi és mindig a mamája közelében volt. Egyedül a kis barátjával, a pillangólánykával beszélgetett és játszott, ő sosem csúfolta. Sőt azt mondta neki, hogy gyönyörű és különleges. Ilyenkor a kicsi panda mindig kicsit jobb kedvű lett.
Egy napon a pillangó nem jött el pandabarátjához, ezért a kis panda ismét nagyon szomorú lett. A mamája vigasztalni próbálta és mondta neki, hogy jussanak eszébe a pillangó szavai. A panda felidézte az összes dicséretet, amit egész életében kapott és mosollyal a pofiján aludt el.
Másnap váratlanul pár kispanda jelent meg náluk és hívták játszani magukhoz. Kis pandánk először megijedt, hogy biztosan csak bántani akarják, azonban a pillangó szavaira gondolt és velük tartott. Ezen a napon senki sem bántotta a kispandát, sőt mindenki csodálattal nézett rá.
Ettől fogva minden nap együtt játszott a többi pandakölyökkel (persze a pillangóról sem feledkezett meg), mert végre meglátta önmagában a szépet és a különlegest, így a többiek is elfogadták és szerették.
Boldogan élt hát együtt a többi panda társaságában. Itt a vége, fuss el véle.