hétfő, február 18, 2013

Padam padam

Már sehol sincsenek biztonságban az ember lányának gondolatai. Ha a fejedben tartod őket, felemésztenek és mindenről elterelik a figyelmedet; ha kimondod őket, borzalmas dolgok történhetnek; ha leírod őket, talán még rosszabbak.

Nehéz - olyan sokszor jön elő ez a szó, annyiféle vonatkoztatásban de mégis szinte mindig negatívként, és a fájdalom majdnem, hogy automatikusan társul mellé. Az én életem ekörül a szó körül kering...

Döntések, amik az életedet terelik egy útra.. hát utálatos dolgok! Mikor végre képes lennél a jó döntést meghozni és helyrerakni mindent, akkor jön egy külső hatás és minden, de minden felborul. Aztán állsz ott tanácstalanul, hogy a döntéseid voltak annyira elcseszettek, hogy miattuk minden összeomlott vagy hol hibáztál a képletben? Újabb és újabb akadályok kerülnek eléd és a sorozatos kudarcok után úgy érzed, hogy csak elrontani vagy képes mindent, tanulságot levonni egyáltalán nem, és a naiv kislány csak értetlenül áll, a hatalmas szemeivel néz rád, nagyokat pislog és nem érti, hogy mindez hogyan történhetett meg. (Amondó vagyok, hogy tényleg ki kéne nyírni, mert ez így már nem állapot.) A kibebaszott kurva életbe most már.

Valaki segítsen, kérem szépen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése